GLOBAL ARTISTIC NETWORK

Ontmoet de artiesten in het internationale Goldwell netwerk en ervaar pure creativiteit.

 “SAMEN HEBBEN WE ONGELIMITEERDE ISPIRATIE."Rodica Hristu

Goldwell Global Artist, Canada

INTERNATIONAL ARTISTIC TEAM

ALLEEN ARIESTEN VAN WERELDKLASSE KUNNEN JE EEN TRAINING VAN WERELDKLASSE GEVEN.


Leer van de besten! De artiesten van Goldwell Master Team representeren de hoogste standaard van Goldwell Education & Inspiration.

Of ze nu werken in een van onze Global Academies of een hoofdrol spelen op internationale podia - ze bieden jou een educatieve ervaring die nooit mer zult vergeten en geven je persoonlijke ontwikkeling een echte kick!

Country Artistic Team

VOOR WE JOU TRAINEN, TRAINEN WE ONZE TRAINERS.
Wat jij ook van hen verwacht, wij verwachten meer: wat betreft vaardigheden, motivatie en inspiratie. Laat je trainen, motiveren en inspireren door educators de in jou gelovenen die jouw persoonijke ontwikkeling ondersteunen. Want wij willen dat je geniet van je seminar en er samen met ons een suces van maakt.  

GOLDWELL EDUCATION TEAM

VOOR WE JOU TRAINEN, TRAINEN WE ONZE TRAINERS.
Wat jij ook van hen verwacht, wij verwachten meer: wat betreft vaardigheden, motivatie en inspiratie. Laat je trainen, motiveren en inspireren door educators de in jou gelovenen die jouw persoonijke ontwikkeling ondersteunen. Want wij willen dat je geniet van je seminar en er samen met ons een succes van maakt.  

National Academies

Samen met stylists uit de hele wereld willen wij jouw vakmanschap en salon verder ontwikkelen. Daarom denken we dat het belangrijk is dat we in elk land aanwezig zijn. Kom en bezoek ons in onze Academy in Apeldoorn, Amsterdam of Antwerpen en laten we samen nieuwe hoogtes bereiken in haarmode.