Zoeken

THE COLOR ZOOM ‘18
CREATIVE TEAM

“RAUWHEID ONTMOET VERFIJNDHEID.”

   

Daniel Rubin

GLOBAL WINNER
PARTNER CATEGORY 2016,
USA

Daniel vindt het belangrijk om zijn vaardigheden als stylist te perfectioneren en is daarin ongelofelijk gepassioneerd. Daarnaast geniet hij ervan om de vaardigheden van andere stylisten te verbeteren. Als lid van het Noord-Amerikaanse Goldwell Artistic Team geeft hij trainingen aan diverse Goldwell Academies in de Verenigde Staten. Daniel houdt zijn dromen levend door de mogelijkheden van haarstyling grondig te verkennen. Zijn thuisbasis is TRIO Salon in Chicago, waar hij stylist en Color Director is.

“MAAK MINIMALISME GEAVANCEERD.”

 

  Sargis Airapetian

GLOBAL WINNER
NEW TALENT CATEGORY 2016,
RUSSIA

Sargis vindt het heerlijk om inventief en innovatief te zijn. Het kappersvak krijgt hem elke ochtend met een sprong uit zijn bed: het is zijn werk en zijn hobby. Hij ziet het als een ideale kans om ideeën uit te wisselen en om vrij te denken. Deze talentvolle, jonge stylist heeft het complete Goldwell Master Program met succes doorlopen, is betrokken bij verschillende modeprojecten en werkt samen met diverse tijdschriften. Sargis is gevestigd in Moskou en gebruikt elke dag als een kans om iets nieuws in schoonheid te creëren en om nooit stoppen met ontdekken!

“DE COUPES COMBINEREN PRECISIE EN
ARTISTIEKE VRIJHEID.”

 

Sascha Haselhoff

GOLDWELL INTERNATIONAL ARTIST,
GERMANY

De thuisbasis van Sascha is de snelle en zeer artistieke stad Berlijn, waar hij de icono academy runt. Hij houdt ervan om alles permanent in beweging te zien. Het alternatieve karakter van de Duitse hoofdstad heeft hem geleerd om serieus te zijn in het ontwikkelen van technieken, maar onconventioneel in de expressie ervan. Als Goldwell International Artist houdt Sasha ervan andere kappers over de hele wereld te begeleiden en te ondersteunen, en hen te helpen om adembenemende stijlen te creëren. Dit onbetaalbare talent en zijn fantastische knipvaardigheden geeft hij door aan onze Color Zoom winnaars.

“ELEMENTAIR MET EEN A
TECHNISCH RANDJE.”

 

Larissa Bresnehan

GLOBAL WINNER
CREATIVE CATEGORY 2016,
AUSTRALIA

Larissa is senior colorist bij Nischler in Hobart, Tasmanië, en ziet het als haar dagelijkse missie om individualiteit te onthullen. Hierbij geniet ze het volle vertrouwen van haar klanten. Larissa laat het beste van hun persoonlijkheid zien, waarbij ze adembenemende kleuren op een speelse wijze weet te combineren. Larissa houdt van uitdagingen en stond al drie jaar op rij in de finale van de Color Zoom Challenge voor ze in 2016 winnaar werd van de Creative Category in Stockholm. Ze is het levende bewijs dat je alles kunt bereiken met hard werken, visie en toewijding.

”EEN TRANSPARANT GEVOEL.”

 

Agnes Westerman

GOLDWELL
INTERNATIONAL ARTIST,
NETHERLANDS

Waar sommigen problemen kunnen zien, vindt Agnes altijd kansen om inventief te zijn. Ze heeft impulsieve ideeën hoe je kleur naar een volgende niveau tilt. Agnes beschrijft zichzelf als een kleurfreak en vindt het niet erg als mensen haar ‘gek’ noemen: ze is immers ‘gek’ op haar. Haar passie voor haar demonstreert ze op de trainingen en seminars, die Agnes geeft als ervaren Goldwell International Artist. Ze helpt stylisten zich te ontwikkelen van goed naar geweldig, door het juiste vleugje waanzin – of verbeelding – toe te voegen.

You could be the next global trend setter!

CHALLLENGE

AN EXPERIENCE YOU WISH
WOULD NEVER END

 • SEPTEMBER 2016

  Ontdek de trends.


  Parijs, Milaan, Londen, New York – we starten het Color Zoom 
  avontuur met een reis rond de wereld van mode. Onze trendspotters 
  hebben een duidelijke missie: een professionele blik werpen 
  op de shows en tentoonstellingen van de meest inspirerende 
  artiesten van dit moment. Belangrijk, want de trends die zij ontdekken, 
  vormen de basis voor de nieuwe Color Zoom Collection.

 • OCTOBER 2017

  Het nieuwe Color Zoom Team komt tot bloei.

  Dit is het moment: de Global Color Zoom Challenge is begonnen! Alle nationale winnaars gaan met elkaar de strijd aan om hun kunnen te tonen in de categorieën Global Creative, New Talent en Partner. Na spannende uren van knippen, kleuren en stylen wordt bekend gemaakt wie alle verwachtingen overtreffen: Larissa Bresnehan, Sargis Airapetian en Daniel Rubin. Zij krijgen de kans om een team te vormen met Goldwell International Artists Agnes Westerman en Sascha Haseloff om Goldwells nieuwe Hair Fashion Collection te creëren.

 • JANUARY 2017

  De nieuwe collectie wordt geboren.

  Het nieuwe Color Zoom Creative Team – de drie winnaars plus de twee International Artists – treffen elkaar voor de eerste keer bij een creatieve workshop. Op basis van de trend- en modeprognoses hebben ze een intensieve en vruchtbare brainstormsessie, waarin ze de modetrends vertalen naar specifieke haarkleuren, coupes en stijlen. Hun ideeën proberen ze meteen uit op oefenkoppen. Het natuurlijke selectieproces is in volle gang en alleen de beste ideeën houden stand. Een nieuwe Color Zoom Collection is geboren. En ze noemden hem: ELEMENTAL.

 • JANUARI | FEBRUARI 2017

  De nieuwe collectie wordt geboren.

  Het nieuwe Color Zoom Creative Team – de drie winnaars plus de twee International Artists – treffen elkaar voor de eerste keer bij een creatieve workshop. Op basis van de trend- en modeprognoses hebben ze een intensieve en vruchtbare brainstormsessie, waarin ze de modetrends vertalen naar specifieke haarkleuren, coupes en stijlen. Hun ideeën proberen ze meteen uit op oefenkoppen. Het natuurlijke selectieproces is in volle gang en alleen de beste ideeën houden stand. Een nieuwe Color Zoom Collection is geboren. En ze noemden hem: ELEMENTAL.

 • FEBRUARI 2017

  ELEMENTAL komt tot leven. 

  Zodra de modellen zijn geselecteerd, is het tijd voor de grote
  Color Zoom fotoshoot. Het Creative Team realiseert zijn ideeën met 
  het haar van de modellen. Ondersteund door creatieve 
  experts – waaronder internationale fotografen, modestylisten en 
  make-up artiesten – maken ze prachtige opnames, om de ELEMENTAL 
  Collection te presenteren.

 • MAART-SEPTEMBER 2017

  De ELEMENTAL Collection is gecreëerd. 

  De foto’s zijn klaar! Een geweldig moment: eindelijk zien we het resultaat 
  van intensief werk en veel uren in de fotostudio. En dan volgt het selecteren, 
  zodat we deze prachtige foto’s kunnen delen met stylisten over de hele wereld. 
  Nu is het tijd om online en offline materialen te creëren: met social media- en perscampagnes zetten we de ELEMENTAL Collection en het Color Zoom 
  Creative Team straks zo goed mogelijk 
  in de schijnwerpers.

 • OCTOBER 2017

  A New Dawn.

  The time has finally come - our Creative Team is ready to share
  the result of a year’s journey - the presentation of the ELEMENTAL
  Collection at the Goldwell Global Zoom Event in Barcelona.
  2018 will be the year of the ELEMENTAL - a new dawn for
  Color Zoom begins.

THE BRIEFING KIT

Nu is het jouw beurt!

Waar wacht je nog op? Haal jouw Briefing Kit en maak deel uit van het spektakel. Lees onze voorwaarden.

 

BINNENKORT