Zoeken

WAT IS GLOBAL ZOOM

Beleef de ongelofelijke wereld van Goldwell en KMS op het evenement van het jaar, waar kappers van over de hele wereld elkaar ontmoeten. U zult een van de eersten zijn om de wereld premiere van de jaarlijkse GOLDWELL Color Zoom Collection te zien en natuurlijk de live finale van de grote wedstrijd. 

Mis het niet!

CHALLENGE

Beleef de Live Color Zoom Challenge van dichtbij wanneer stylisten van over de hele wereld meedoen om hun trendcreatie te tonen en goud te winnen! 

MEER INFO

THE ARTIST SESSIONS

Top artistic teams brengen trends en stijl van over de hele wereld. Knip, kleur en styling door echte visionaire stylisten. Deze Look & Learn seminars zijn ontworpen om inspiratie en educatie samen te brengen in uw salon.   

DE COMMUNITY

Ervaar als eerste de nieuwste innovaties en producten van Goldwell & KMS. Maak kennis met de teams achter de merken en andere stylisten van over de hele wereld.

Het is een interactieve ervaring die je nooit zal vergeten.  

DE GALA SHOW

Beleef de première van de Color Zoom Collection - Goldwell's jaarlijkse mode geïnspireerde haute coiffure collectie. Ontworpen door Goldwell's educators en Color Zoom-winnaars, prikkelt deze collectie altijd de creativiteit van stylisten.

DE PARTY'S

De Global Zoom feesten zijn legendarisch wereldwijd en dat is niet voor niets. Of het nu gaat om het galafeest of de Farwell party, je zult nooit teleurgesteld zijn!