Zoeken

THE COLOR ZOOM ‘19
CREATIVE TEAM

“STERKE CONTRASTEN VERSTERKT
DOOR SCHERPE CONTOUREN.”

   

Mio Sota

GLOBAL WINNER
PARTNER CATEGORY 2017,
USA

Mio is de personificatie van energiek plezier. Ze komt oorspronkelijk uit Japan en woont nu in Chicago, waar ze topstylist en educator is van de iconische TRIO Salon. Je ziet haar altijd lachen en haar creativiteit delen, dit zie je terug in al haar creaties. Als ze niet in de salon is, vind je Mio terwijl ze tekent of op haar motor rijdt.

“REINVENT THE CLASSICS
AND HAVE SOME FUN!”

 

  Sascha Haseloff

GLOBAL INTERNATIONAL ARTIST,
GERMANY

Sascha is van mening dat creativiteit geen grenzen mag hebben. Hij is geboren in Berlijn, is creatief directeur van de icono academy en werkt sinds 2002 bij Goldwell. Zijn passie is educatie en zijn uiteindelijke doel is om prachtige stijlen te realiseren die hij kan delen met stylisten over de hele wereld.

“IT’S ALL ABOUT MIXING IT UP –
EVERYTHING IS A REMIX.”

 

Maksim Sotnikov

GLOBAL WINNER
NEW TALENT CATEGORY 2017,
RUSSIA

Maksim is dit jaar de openbaring in de categorie New Talent. Hij ontwikkelde zijn kappersvaardigheden aan de ESTEL Academy in zijn geboorteplaats Sint-Petersburg. In 2014 trad hij toe tot een image studio waar hij een voorliefde ontwikkelde voor het wedstrijdwerk. Vorig jaar nam hij deel aan maar liefst zeven wedstrijden, die resulteerden in zijn Global overwinning in de Color Zoom New Talent Category.

“BOLD, POP ART
INFLUENCED COLORS.”

 

Agnes Westerman

GOLDWELL INTERNATIONAL ARTIST,
NETHERLANDS

De in Nederland gevestigde en vele malen bekroonde Goldwell Global Master brengt talent op een volgend niveau door te letten op de kleinste details. Ze is ervan overtuigd dat een fantastische creatie draait om de perfecte harmonie tussen coupe, kleur en vorm. Dankzij haar ervaring met de Color Zoom Challenge heeft ze altijd deskundige tips voor de winnaars.

“IT’S A MASH-UP OF PAST,
PRESENT AND FUTURE.”

 

Dylan Tung

GLOBAL WINNER
CREATIVE CATEGORY 2017,
SINGAPORE

Dylan ontdekte zijn passie toen hij nog maar vijf jaar oud was en het haar opveegde in de salon van zijn tante. Ambitieus en bijzonder creatief als hij is, stopt hij nooit met het opsporen van nieuwe aspecten van haardesign. In 2010 was hij medeoprichter van Evolve Salon in Singapore waar hij verbazingwekkende looks creëert met zijn kenmerkende zorgeloze twist.

You could be the next global trend setter!

TAKE THE CHALLENGE

VAN COMPETITIE TOT COLLECTIE –
EEN CREATIEVE REIS

 • SEPTEMBER 2017

  We creëren de toekomst van de haarmode.

  DColor Zoom reis begint met een kijkje in onze wereld: wat gebeurt er en hoe wordt dit geïnterpreteerd in mode? Onze trendwatchers evalueren de ideeën en visies van consumenten over de hele wereld. Ook volgen ze wat de invloed is van shows en tentoonstellingen van de meest inspirerende artiesten van dit moment. Hun observaties zijn het uitgangspunt voor de creatie van de nieuwe Color Zoom Collection

 • OKTOBER 2017

  Het nieuwe Color Zoom Creative Team wordt gekozen.

  Het podium is gereed! De Global Color Zoom Challenge is klaar voor de start: alle Color Zoom nationale winnaars strijden om hun beste werk te creeëren in de categorieën Global CreativeNew Talent en Partner. Na drie spannende uren van knippen, kleuren en stylen worden onze winnaars bekendgemaakt: Dylan Tung, Maksim Sotnikov en Mio Sota. Dit is het begin van de kans van hun leven om samen te werken met Goldwell International Artists Agnes Westerman en Sascha Haseloff om Goldwells 2019 Hair Fashion Collection te creëren.

 • JANUARI 2018

  Het begin van de Color Zoom Collection.

  Het nieuw geformeerde Color Zoom Creative Team – drie winnaars plus twee International Artists – treffen elkaar voor het eerst om samen te werken in een week lange workshop. Ze laten zich inspireren door de kunstgalerie scene van Londen en door trend- en modeprognoses, en brainstormen hoe ze de fashion trends kunnen vertalen naar specifieke haarkleuren, coupes en stijlen. Ze selecteren en experimenteren op oefenkoppen – wat resulteert in een gewaagde collectie met gedurfde kleuren, strakke contouren en opnieuw uitgevonden klassiekers met punkinvloeden en stijlvolle, speelse elementen. Ze schudden dit alles door elkaar tot de nieuwe Color Zoom Collection: R$MIX.

 • JANUARI | FEBRUARI 2018

  Zoektocht naar de ideale gezichten voor de R$MIX haarstijlen.

  De volgende uitdaging voor onze Color Zoom Artists is het vinden van de ideale modellen die de nieuwe R$MIX Collection representeren. Ons Team speurt de wereld af en selecteert zes modellen om de belangrijkste kenmerken van R$MIX tot leven brengen: gedurfde kleuren, strakke contouren en krachtige contrasten.

 • FEBRUARI 2018

  R$MIX jouw realiteit.

  De modellen zijn geselecteerd en het Color Zoom Creative Team komt in Berlijn bij elkaar voor de fotoshoot. Het is de ultieme ervaring voor ons Creative Team om hun collectie opnieuw te creëren. Ondersteund door creatieve experts – waaronder internationale fotografen, filmers, mode stylisten en make-up artiesten – bereiden ze de modellen voor om de R$MIX Collection te presenteren.

 • MAART-SEPTEMBER 2018

  De R$MIX Collection is geboren.

  De foto's zijn verbluffend! De lange uren in de fotostudio hebben geloond. Na het selecteren van de foto's, die worden gedeeld met stylisten over de hele wereld, is het tijd om online en offline materiaal te creëren: met social media en perscampagnes zetten we de R$MIX Collection en het Color Zoom Creative Team in de schijnwerpers.

 • OKTOBER 2018

  Start the REMIX.

  Het is zover! Ons Creative Team is klaar om de resultaten van hun reis te onthullen: de presentatie van de R$MIX Collection tijdens het Goldwell Global Zoom Event in Toronto. 2019 wordt het jaar van R$MIX – bevrijd jezelf. Ontsnap uit je realiteit en heb plezier. Durf. Bots. Rebelleer.


  IT’S TIME TO REMIX REALITY.

PAK JOUW KANS!

Waar wacht je nog op? Ontvang jouw Briefing Kit en wees onderdeel van al het enthousiasme. 


COMING SOON