Zoeken

SEPTEMBER 2017

We creëren de toekomst van de haarmode.

DColor Zoom reis begint met een kijkje in onze wereld: wat gebeurt er en hoe wordt dit geïnterpreteerd in mode? Onze trendwatchers evalueren de ideeën en visies van consumenten over de hele wereld. Ook volgen ze wat de invloed is van shows en tentoonstellingen van de meest inspirerende artiesten van dit moment. Hun observaties zijn het uitgangspunt voor de creatie van de nieuwe Color Zoom Collection

OKTOBER 2017

Het nieuwe Color Zoom Creative Team wordt gekozen.

Het podium is gereed! De Global Color Zoom Challenge is klaar voor de start: alle Color Zoom nationale winnaars strijden om hun beste werk te creeëren in de categorieën Global CreativeNew Talent en Partner. Na drie spannende uren van knippen, kleuren en stylen worden onze winnaars bekendgemaakt: Dylan Tung, Maksim Sotnikov en Mio Sota. Dit is het begin van de kans van hun leven om samen te werken met Goldwell International Artists Agnes Westerman en Sascha Haseloff om Goldwells 2019 Hair Fashion Collection te creëren.

JANUARI 2018

Het begin van de Color Zoom Collection.

Het nieuw geformeerde Color Zoom Creative Team – drie winnaars plus twee International Artists – treffen elkaar voor het eerst om samen te werken in een week lange workshop. Ze laten zich inspireren door de kunstgalerie scene van Londen en door trend- en modeprognoses, en brainstormen hoe ze de fashion trends kunnen vertalen naar specifieke haarkleuren, coupes en stijlen. Ze selecteren en experimenteren op oefenkoppen – wat resulteert in een gewaagde collectie met gedurfde kleuren, strakke contouren en opnieuw uitgevonden klassiekers met punkinvloeden en stijlvolle, speelse elementen. Ze schudden dit alles door elkaar tot de nieuwe Color Zoom Collection: R$MIX.

JANUARI | FEBRUARI 2018

Zoektocht naar de ideale gezichten voor de R$MIX haarstijlen.

De volgende uitdaging voor onze Color Zoom Artists is het vinden van de ideale modellen die de nieuwe R$MIX Collection representeren. Ons Team speurt de wereld af en selecteert zes modellen om de belangrijkste kenmerken van R$MIX tot leven brengen: gedurfde kleuren, strakke contouren en krachtige contrasten.

FEBRUARI 2018

R$MIX jouw realiteit.

De modellen zijn geselecteerd en het Color Zoom Creative Team komt in Berlijn bij elkaar voor de fotoshoot. Het is de ultieme ervaring voor ons Creative Team om hun collectie opnieuw te creëren. Ondersteund door creatieve experts – waaronder internationale fotografen, filmers, mode stylisten en make-up artiesten – bereiden ze de modellen voor om de R$MIX Collection te presenteren.

MAART-SEPTEMBER 2018

De R$MIX Collection is geboren.

De foto's zijn verbluffend! De lange uren in de fotostudio hebben geloond. Na het selecteren van de foto's, die worden gedeeld met stylisten over de hele wereld, is het tijd om online en offline materiaal te creëren: met social media en perscampagnes zetten we de R$MIX Collection en het Color Zoom Creative Team in de schijnwerpers.

OKTOBER 2018

Start the REMIX.

Het is zover! Ons Creative Team is klaar om de resultaten van hun reis te onthullen: de presentatie van de R$MIX Collection tijdens het Goldwell Global Zoom Event in Toronto. 2019 wordt het jaar van R$MIX – bevrijd jezelf. Ontsnap uit je realiteit en heb plezier. Durf. Bots. Rebelleer.


IT’S TIME TO REMIX REALITY.