Zoeken

COLOR

REDEFINED CAMOUFLAGE

Voor Gwens kleurstatement zijn stoere, zuivere kleuren gebaseerd op de militaire mode. Ivy Green gemengd met Avocado en een flits van Energy Yellow creëren een krachtig verhaal dat voelt als nieuwe stedelijke camouflage. De lichtere aanzet met Punchy Lime brengt deze kleurharmonie op een hoger niveau en creëert een levendig, stimulerend effect.

LETS GET STARTED

BESTAANDE UITGROEI:
NATUURHAAR: 4N
NATUURHAAR: 4N

BLONDEERPROCES NAAR KLEURHOOGTE 9:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 5 ml 10P + 5 ml 10BA (inwerktijd 10 min)

POP COLORS

AVOCADO
Elumen:
10 ml Lotion BG@6 + 10 ml Gn@all + 5 ml YY@all
PUNCHY LIME
Elumen:
30 ml YY@all + 1 ml Gn@all
IVY GREEN
Elumen:
10 ml BG@7 + 5 ml Tq@all + 5 ml Gn@all
ENERGY YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow

CUT

PLAYFUL BOB

Gwens opnieuw uitgevonden vorm wordt beïnvloed door de iconische bob uit de jaren '60. de kenmerken van deze coupe zijn compacte contouren bij de pony en zijpartijen in combinatie met een verborgen undercut aan de achterkant gecreëerd met Blunt Cutting. De pony wordt bot gesneden met horizontale secties voor een compacte basislengte. de zijpartijen zijn aan de achterkant en pony niet verbonden en zonder enige graduereing. Het niet verbonden bovenste gedeelte wordt geknipt door Deep Point Cutting. Het stijlvolle detail bij de kruin geeft de klassieke bob een nieuw gevoel: sterk, maar speels. Deze coupe is de perfecte basis om het kleureffect te laten zien. 

STYLING AND TEXTURE

THE BOX BOB REDUX

De styling van Gwen is klassiek en zuiver om deze verscheidenheid aan verbazingwekkende citrusgroene en gele tinten in het haar te laten zien. breng de StyleSign Smooth Control aan en föhn het haar sectie voor sectie met een kleine, platte borstel. Werk met eens tijltang om de punten naar binnen te stylen en een ronde vorm te creëren. Finish met StyleSign Naturally Full. Om de look te verfraaien en meer volume te geven, gebruik je een miniwafeltang op de aanzet en de lengtes vanaf de slapen naar beneden. Houd de kruin plat. Gebruik StyleSign Unlimitor om meer volume op de gewafelde secties te creëren en het stijlvolle punkachtige element te accentueren.