Zoeken

PLUG & PLAY

PLUG & PLAY COLOR

Maak kennis met de Goldwell kleurproducten.
Schrijf je in voor een inspirerende Plug & Play avond en leer werken met
het complete kleurassortiment van Goldwell. Stap binnen in één van onze academies en ervaar de ongekende mogelijkheden.
MEER INFO

PLUG & PLAY BLONDE

Maak kennis met Goldwell blondproducten.
Schrijf je in voor een inspirerende Plug & Play avond en doe als gevorderde stylist nog meer ervaring op in Goldwells wereld van blond. Stap binnen in één van onze academies en ervaar de ongekende mogelijkheden. Ga creatief aan de slag, zoals jij het wilt (We Think Stylist!) en laat je door onze educators ondersteunen met recepturen en technieken.
MEER INFO

PLUG & PLAY SHADING/BALAYAGE

Maak kennis met de Goldwell Shading Techniques (ofwel: Balayage Techniques) en salongerichte toepassingen hiervan. Schrijf je in voor een inspirerende Plug & Play avond en doe als gevorderde stylist nog meer ervaring op in Goldwells wereld van Shading en Balayage.
MEER INFO

PLUG & PLAY ELUMENATED @PURE PIGMENTS

Maak kennis met de innovatieve Goldwell @Pure Pigments. Schrijf je in voor een inspirerende Plug & Play avond en ervaar de ongekende mogelijkheden die de @Pure Pigments in combinatie met onze kleurproducten Colorance, Topchic en Nectaya bieden. Van basic tot creatief en van pastel tot diep. Stap binnen in één van onze academies, ervaar de ongekende mogelijkheden en ‘never see your haircolor the same way again!’

MEER INFO

PLUG & PLAY ELUMEN

Maak kennis met de Goldwell kleurproducten. Schrijf je in voor een inspirerende Plug & Play avond en leer werken met het complete kleurassortiment van Goldwell waarbij Elumen de absolute hoofdrol heeft. Stap binnen in één van onze academies en ervaar de ongekende mogelijkheden.

MEER INFO

PLUG & PLAY ELUMENATED @PURE PIGMENTS

SEMINAR OVERZICHT