Zoeken

FOUNDATION MASTERY

Achter elke fantastische kleur vind je gedegen vakgerichte kennis, uitstekende technische expertise en betrouwbare, uiterst effectieve professionele producten. Met Foundation Mastery bouw je een perfecte basis op om een expert te worden in kleur, verzorging en styling. Je werkt vol vertrouwen met het complete Goldwell assortiment en creëert verbluffend haar voor je klanten – elke keer weer.

FOUNDATION COLORANCE, TOPCHIC & NECTAYA

Leer hoe je perfect demi-permanent kleurt met Colorance en permanent kleurt met Topchic en Nectaya. Ontdek eindeloze mogelijkheden van deze kleurproducten en krijg vertrouwen om ze effectief te gebruiken. Leer nieuwe, spannende services die je kunt promoten bij je klanten en verbaas hen met duizelingwekkende glans en ongelofelijke houdbaarheid, gelijkmatigheid en 100% grijsdekking.
MEER INFO

FOUNDATION BLONDE

Blondklanten zijn heel belangrijk in elke kapsalon.
Ontdek alle ins en outs over de behoeften van deze klanten en de belangrijkste salonservices voor highliften, ontkleuren en kleuren.
MEER INFO

FOUNDATION ELUMEN

Leer hoe je briljante kleurresultaten bereikt met uitzonderlijke glans en houdbaarheid met Elumen. En hoe je je communicatie en applicatietools afstemt op je klanten en nieuwe services promoot.
MEER INFO

SEMINAR OVERZICHT